Køb Alli: online og uden recept

alli

 •   Køb din medicin online
 •   Få en lægeordination valideret af læger
 •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Hvad er Alli helt præcist?

Alli er en videnskabeligt dokumenteret løsning til vægttab for personer med et BMI på 28 eller mere, som er overvægtige. Så længe du følger en kaloriefattig og fedtfattig diæt og motionerer regelmæssigt, skal Alli hjælpe dig med at tabe dig mere, end hvis du kun følger en diæt.

Det indeholder den aktive ingrediens orlistat, som er det eneste vægttabsmiddel, der er godkendt i EU.

Alli er ikke et appetitnedsættende middel, stimulerende middel, fedtblokker eller mirakelmiddel. Du skal stadig følge en kaloriefattig og fedtfattig kost og motionere regelmæssigt for at tabe dig, men Alli gør vægttab lettere.

*Alli vil snart være tilgængelig fra vores partnerapotek, men i mellemtiden er der en lige så effektiv erstatning.

Er Alli virkelig så god?

Alli-diætpiller hjælper dig med at tabe 1 kg ekstra for hver 2 kg, du taber ved at spise og træne. Det er videnskabeligt bevist, at det hjælper dig med at tabe 50 % mere vægt end en simpel diæt.

I klinisk forskning oplevede næsten 70 % af Alli-brugere, der var på en kaloriefattig diæt med lavt kalorieindhold og lavt fedtindhold, en reduktion i visceralt fedt.

Hvordan virker Alli?

I modsætning til andre slankepiller, der er i håndkøb, er Alli målrettet mod fedt i fordøjelsessystemet på en unik måde. Orlistat, den vigtigste komponent, binder sig til enzymet lipase, som nedbryder fedtet i et måltid, hvilket i det væsentlige forhindrer det i at fordøje fedtet.

Det forhindrer optagelsen af omkring en fjerdedel af fedtet i din mad, og dette fedt udskilles i din afføring.

Derfor kan fedtet ikke passere gennem mavesækken og blive lagret. Fedtet passerer simpelthen gennem kroppen og elimineres, så kalorierne ikke ophobes.

BMI (body mass index) og Alli

Hvis dit BMI er over 28, kan det være det rigtige for dig at købe Alli online. Ved at indtaste din højde og vægt i vores BMI-beregner kan du straks bestemme dit BMI.

Hvor hurtigt virker Alli?

i Danmark er Alli det eneste videnskabeligt validerede vægttabsmiddel. Alli begynder at reducere mængden af fedt, der absorberes af din krop, så snart du tager det, og du kan se forbedringer afhængigt af din kost og aktivitet.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal få Alli

Tre gange om dagen, i forbindelse med måltider, skal du indtage Alli-pillerne hele med vand. For at være effektiv skal den tages en time før, under eller efter et måltid. Hvis du spiser et fedtfattigt måltid eller springer et måltid over, må du ikke tage det. Lægemidlet bør heller ikke tages mere end tre gange om dagen.

Fordi Alli ændrer den måde, som din krop optager forskellige måltider på, kan det være svært for din krop at få tilstrækkelige mængder af visse næringsstoffer fra din sædvanlige kost alene. Du skal tage et multivitamintilskud for at erstatte de vitaminer og mineraler, du har mistet gennem din kost. OneVit Complete multivitamin, en daglig pille, der afbalancerer en bred vifte af vigtige mikronæringsstoffer, herunder vitamin A, D, E og K, er stærkt anbefalet.

Kan jeg købe Alli?

Alli er kun tilgængeligt for personer med et BMI på 28 eller derover, og det skal bruges i kombination med en sund kost med lavt kalorieindhold. Alli kræver ikke en fedtfri diæt, men kun en fedtfattig diæt. Faktisk er fedt, med måde, en vigtig ingrediens i en afbalanceret kost. Det letter kroppens optagelse af vitaminer og andre vitale aktiviteter.

Advarsel

Alli piller bør ikke tages :
 • Hvis du er allergisk over for orlistat eller nogen af de andre ingredienser i denne medicin, bør du ikke tage den (se indlægssedlen)
 • Hvis du venter et barn eller ammer et barn.
 • Hvis du tager ciclosporin, som bruges til behandling af svær reumatoid arthritis og nogle alvorlige hudlidelser efter organtransplantationer.
 • Hvis du tager warfarin eller andre blodfortyndende lægemidler.
 • Hvis du har kolestase (en tilstand, hvor galdeafgangen fra leveren er blokeret).
 • Hvis du har kronisk malabsorptionssyndrom, som er blevet identificeret af en læge.

Hvis du har en af følgende tilstande, skal du kontakte din læge eller apoteker, før du køber alli kapsler online i Danmark:

 • diabetes. Fortæl din læge, hvis du mener, at din diabetesbehandling skal justeres.
 • Hvis du har en nyresygdom. Hvis du har nyreproblemer, skal du tale med din læge, før du bruger alli. Hos personer med kronisk nyresygdom kan brugen af orlistat være forbundet med nyresten.
 • Børn og unge under 18 år bør ikke bruge denne medicin.
 • Alli bør ikke anvendes sammen med disse lægemidler.
 • Cyclosporin er et lægemiddel, der anvendes til behandling af svær reumatoid arthritis og nogle alvorlige hudproblemer efter organtransplantationer.
 • Der anvendes warfarin eller andre antikoagulantia.

Alli og den orale p-pille

Hvis du har svær diarré, kan den orale p-pille være mindre effektiv. Hvis du har svær diarré, skal du bruge en anden form for prævention.

Hvis du bruger alli, bør du tage en multivitamin hver dag.

Køb af alli i Danmark kan reducere mængden af vitaminer, der absorberes af kroppen. Vitamin A, D, E og K bør alle indgå i multivitaminen. For at sikre, at vitaminerne absorberes, skal du tage multivitaminen før sengetid, når du ikke tager alli.

Hvis du tager medicin, skal du tale med din læge, før du bruger alli.
 • Amiodaron er et lægemiddel, der bruges til at behandle hjerterytmeproblemer.
 • acarbose, acarbose, acarbose, acarbose (et antidiabetisk lægemiddel, der anvendes til behandling af type 2-diabetes mellitus). Personer, der tager acarbose, bør undgå at tage alli.
 • en recept på skjoldbruskkirtelmedicin (levothyroxin), da du måske skal ændre din dosis og tage din medicin på forskellige tidspunkter af dagen.
 • Enhver ændring i hyppigheden eller intensiteten af dine anfald skal drøftes med din læge, hvis du tager medicin mod epilepsi.
 • Hvis du tager HIV-medicin, er det vigtigt, at du rådfører dig med din læge, før du bruger alli.
 • Medicin mod depression, psykisk sygdom og angst
Kontakt din læge eller apoteker, når du tager alli.
 • Hvis du tager blodtryksmedicin, skal du muligvis ændre din dosis.
 • Hvis du tager medicin til at sænke kolesterolet, skal du muligvis ændre din dosis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *