Køb Androgel online: hurtig levering

Androgel

  •   Køb din medicin online
  •   Få en lægeordination valideret af læger
  •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Når testosteronmangel er blevet påvist ved kliniske træk og biokemiske test, anvendes Androgel som testosteronerstatningsmedicin til mandlig hypogonadisme (testosteronmangel). Androgel er blevet forbundet med en række fordele hos mænd med lavt testosteronniveau, herunder mentale, seksuelle, fysiske og metaboliske markører.

Da Androgel fås som en testosteron gel, vælger mange mennesker med lavt testosteronniveau at købe det. Med nogle få forholdsregler kan gelen simpelthen indgives til kroppen og absorberes gennem huden. Der er ikke behov for injektioner.

Mange mennesker er interesserede i at købe Androgel i Danmark på grund af dets gode egenskaber. Androgel (testosteron gel) hjælper med at normalisere testosteronniveauet i mandens blod. Brugen hjælper manden med at genvinde dette hormons funktioner, herunder seksuel lyst, potens og erektion, samt at genoprette forholdet mellem muskler og fedt.

Sådan bruger du det

Før du begynder at købe Androgel online i Danmark, skal du læse Medicinhåndbogen og, hvis den findes, indlægssedlen med patientinformation, som din apoteker udleverer, samt hver gang du får en opfyldning. Spørg din læge eller apoteker, hvis du har nogen bekymringer.

Der findes en række forskellige testosteronpræparater, der kan påføres huden. De har måske eller måske ikke de samme testosteronniveauer eller virkninger. Doseringsanvisningerne for hvert produkt skal læses omhyggeligt. Du må ikke skifte produkt, før du har rådført dig med din læge eller apoteker.

Lær, hvordan du forbereder gelpumpen til brug, hvis du bruger en. Denne medicin kan pumpes ind i håndfladen eller direkte ind på applikationsstedet. Spørg din farmaceut, hvis du har spørgsmål om, hvordan du bruger pumpen.

Påfør medicinen en gang om dagen om morgenen på ren, tør hud på skuldre og overarme, eller som ordineret af din læge. Påfør kun på områder, der ville blive dækket af en kortærmet skjorte. Denne medicin kan ifølge producenten også anvendes på maven (maven).

Tjek etiketten på dit produkt, eller spørg din apoteker, om dit mærke kan bruges på maven. Denne medicin bør ikke anvendes på beskadiget eller betændt hud. Brug det ikke på dine kønsorganer (penis eller pung). Du må ikke lade andre administrere denne medicin til din krop.

Doseringen bestemmes af din helbredstilstand, laboratorieprøver og respons på behandlingen.

For at reducere risikoen for at give denne medicin til andre ved en fejltagelse, skal du vaske dine hænder grundigt med vand og sæbe efter påføring af medicinen. Lad det tørre helt på påføringsstedet i et par minutter, inden du tager tøj på. Dæk altid påføringsområdet med tøj (f.eks. en t-shirt), indtil områderne er blevet grundigt vasket med vand og sæbe.

Vent flere timer (2 til 5 timer afhængigt af mærket) før du vasker dig eller svømmer, så medicinen kan trænge ind i huden. Du kan få flere oplysninger på producentens websted eller kontakte din apoteker. Se også afsnittene om advarsler og forholdsregler.

Køb Androgel eller Testogel i Danmark: For at få mest muligt ud af denne medicin skal du tage den hver dag. Brug den på samme tid hver dag for at hjælpe dig med at huske den.

Misbrug eller misbrug af testosteron kan føre til alvorlige bivirkninger såsom hjertesygdomme (herunder hjerteanfald), slagtilfælde, leversygdomme, mentale/stemningsmæssige problemer, afvigende adfærd, der søger stoffer og unormal knogleudvikling (hos unge).

Du må ikke øge din dosis eller bruge denne medicin oftere eller i længere tid end anbefalet. Når testosteron bruges overdrevent eller misbruges, kan du opleve abstinenssymptomer (såsom tristhed, irritabilitet og udmattelse), hvis du holder op med at tage det pludseligt. Disse symptomer kan vare fra et par uger til flere måneder.

Denne medicin er brændbar, indtil den er helt tør, indtil den er helt tør. Lad gelen tørre helt, før du ryger eller kommer i nærheden af åben ild.

Hvis din sygdom ikke bliver bedre eller værre, skal du kontakte din læge.

Bevaring

Opbevares beskyttet mod lys og fugt ved stuetemperatur. Hold den væk fra toiletter og åben ild. Opbevar recepter uden for børns og kæledyrs rækkevidde, og smid dem i en sikker affaldsspand.

Medicinen må ikke skylles ud i toilettet eller afløbet, medmindre du får besked om at gøre det. Når dette produkt er udløbet eller ikke længere er nødvendigt, skal du bortskaffe det korrekt. Kontakt din apoteker eller et lokalt affaldsfirma.

Hvis du har eller tror, at du har prostatakræft, må du ikke bruge AndroGel

Kvinder bør ikke tage AndroGel, hvis de er gravide eller kan blive gravide, eller hvis de ammer. AndroGel kan potentielt skade et ufødt eller ammende barn. Gravide eller potentielt gravide kvinder bør undgå at røre ved det hudområde, hvor AndroGel er blevet administreret.

Hvis du har brystkræft, prostatakræft, vandladningsproblemer på grund af en forstørret prostata, hjerte-, nyre- eller leverproblemer, vejrtrækningsproblemer i søvne (søvnapnø) eller andre medicinske tilstande, skal du fortælle din læge, før du bruger AndroGel.

AndroGel har en lang liste over potentielle bivirkninger, herunder :

Hvis du allerede har en forstørret prostata, kan dine indikationer og symptomer forværres, mens du tager AndroGel (herunder ændringer i vandladningen).

Risikoen for prostatakræft kan være øget.

Blodpropper i benene eller lungerne er ret almindelige. Ubehag, hævelse og rødme i benet er tegn og symptomer på en blodprop i benet. Åndedrætsbesvær eller ubehag i brystet er tegn og symptomer på en blodprop i lungerne.

Du kan være ved at få et hjerteanfald eller et slagtilfælde.

AndroGel billig pris: er klassificeret som et forbudt stof (CIII), fordi det indeholder testosteron, som kan misbruges af personer, der misbruger receptpligtig medicin. For at beskytte den skal du opbevare den på et sikkert sted og aldrig give den til andre. Det er ulovligt at sælge eller give denne medicin væk, fordi den kan skade andre.

AndroGel kan reducere dit sædtal, hvis det anvendes i høje doser.

Med eller uden hjertesvigt kan du opleve hævelse af ankler, fødder eller krop. Personer med hjerte-, nyre- eller leversygdomme kan få betydelige komplikationer af denne behandling.

Bryster, der bliver større eller giver ubehag

VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER

AndroGel kan overføres fra en person til en anden. Dette kan ske, hvis andre personer kommer i kontakt med det område, hvor AndroGel blev administreret.

Småbørn, der ved et uheld er blevet udsat for testosteron gennem hud-mod-hud-kontakt med personer, der bruger topiske testosteronbehandlinger som AndroGel, har vist uventede tegn på pubertet.

Kvinder og børn bør undgå at røre ved det område, der er behandlet med AndroGel, hvis det er urent eller ikke er påklædt. Hvis en kvinde eller et barn kommer i kontakt med det område, hvor AndroGel er blevet påført, skal det område, hvor kvinden eller barnet kom i kontakt med AndroGel, rengøres grundigt med vand og sæbe så hurtigt som muligt.

For at reducere risikoen for overførsel af AndroGel 1 procent skal du kun bruge det på områder, der vil blive dækket af en kortærmet T-shirt. Disse områder omfatter skuldre, overarme og maveområdet. AndroGel 1 procent bør ikke anvendes på andre områder af kroppen, herunder penis, pungen, brystet, aksilier, knæ eller ryg.

Efter brug af AndroGel skal du straks vaske dine hænder med vand og sæbe. Dæk applikationsområdet med tøj, når gelen er tørret. Hvis du har til hensigt at have hud-til-hud-kontakt med en anden person, skal du rengøre applikationsområdet grundigt med vand og sæbe, før du fortsætter.

Hvis du bemærker tegn og symptomer på pubertet hos et barn eller ændringer i kropsbehåring eller øget akne hos en kvinde, som kan skyldes utilsigtet eksponering for AndroGel, skal du straks stoppe med at tage det og kontakte din læge.

Har du svært ved at trække vejret, når du sover? (søvnapnø)

Fortæl din læge om al din medicin, herunder receptpligtig og håndkøbsmedicin, vitaminer og naturlægemidler. Hvis du bruger insulin, blodfortyndende medicin eller kortikosteroider, skal du fortælle det til din læge.

AndroGel er brændbart, indtil det er helt tørt. Lad AndroGel tørre helt, før du ryger eller kommer i nærheden af åben ild.

Akne, hudirritation på det sted, hvor gelen indgives, øget kolesterolniveau, øget prostataspecifikt antigen, øget antal røde blodlegemer og forbedrede leverfunktionstest er de mest almindelige bivirkninger af AndroGel 1 procent.

Anvendelsesstederne og doserne af AndroGel 1 procent kan ikke udskiftes med dem af andre topiske testosteronpræparater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *