Køb Caverject online. Uden recept

Caverject

 •   Køb din medicin online
 •   Få en lægeordination valideret af læger
 •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Hvad er Caverject?

Caverject er en injicerbar behandling for erektil dysfunktion. Det kan være effektivt for mænd, der allerede har prøvet tabletter og fundet ud af, at de ikke virkede. Mænd, som ikke kan tage tabletter af medicinske årsager, f.eks. allergi, kan også købe Caverject online i Danmark som et alternativ.

Lægemidlet virker på en lidt anderledes måde end Viagra og andre orale lægemidler. I stedet for at bruge en PDE5-hæmmer indeholder Caverject alprostadil, som er et prostaglandin (forkortet PGE1). Men resultatet er stort set det samme: PGE1 udvider blodkarrene, så blodet lettere kan strømme ind i penis. Dette hjælper dig med at få og bevare en erektion, der er hård nok til sex.

Hvem skal bruge Caverject?

Hvis du aldrig har brugt tabletter før og leder efter en behandling for erektil dysfunktion, kan du blive rådet til at prøve tabletter først, hvis du kan. Caverject er meget let at bruge, når du først får styr på det, men for folk, der tager behandling for erektil dysfunktion for første gang, er tabletterne normalt lettere at bruge.

Caverject er beregnet til mænd, der ikke har været i stand til at behandle deres ED-symptomer med tabletter. Det anbefales også nogle gange til mænd, som af medicinske årsager ikke kan tage orale tabletter.

Kan du få bivirkninger med Caverject?

Som enhver anden medicin kan Caverject uden recept i Danmark forårsage bivirkninger hos nogle personer, der bruger det. Du finder en detaljeret liste over disse i indlægssedlen, der følger med medicinen. Men nogle mulige bivirkninger er irritation eller blå mærker på injektionsstedet, muskelkramper og langvarig erektion. Hvis du får en erektion, der varer længere end fire timer, skal du hurtigst muligt tage på hospitalet.

Hvordan kan jeg købe Caverject online?

Tag vores høring. Vores klinikere vil anbefale visse behandlinger, og du kan vælge, hvilken løsning du foretrækker, og hvor ofte du vil have den udført. Med vores abonnementer kan du stoppe, ændre eller opsige dit abonnement, når du vil.

Hvad er startdosis for Caverject?

Du kan indstille dosen ved hjælp af stempelplomben, som du får sammen med injektionen, og din læge vil rådgive dig om den dosis, du skal bruge. For de fleste mænd er startdosis af Caverject 1,25-2,5 mcg. Når du begynder at købe Caverject uden recept i Danmark, skal du “titrere”, dvs. du starter med en lille dosis og øger gradvist, indtil du og din læge finder det niveau, der passer dig bedst. De fleste mænd finder normalt, at dette niveau ligger mellem 5 og 20mcg med Caverject.

Hvor lang tid tager det for Caverject at virke?

Caverject virker først efter 5-15 minutter, så du behøver ikke at tænke så meget fremad som med andre tabletter (som kan tage op til 60 minutter at virke). Hvis du bruger Caverject, men synes, at det tager lang tid at virke eller ikke virker særlig længe, skal du tale med din læge. Det kan være nyttigt at ændre din dosis.

Nogle gange vil mænd, der bruger Caverject, gerne involvere deres partner i indgivelsen af medicinen. Hvis du gør det, skal du sørge for, at din partner er ordentligt uddannet til at give injektionen.

Hvad er forskellen mellem dobbeltkammeret og hætteglassene?

Førstnævnte er lidt nemmere at forblandes. Caverject-flaskerne leveres som pulver og opløsning hver for sig, som du blander manuelt med en anden nål end den, du bruger til at injicere det i penis.

I tilfælde af Dual Chamber er de to rum indeholdt i et enkelt stempel, og du blander dem sammen ved at dreje på en kontakt.

Du kan også få Caverject i en højere koncentration (40mcg) samt i lavere koncentrationer (10 og 20mcg). Caverject Dual Chamber fås kun i koncentrationer på 10 og 20 mcg.

Hvor længe virker Caverject?

Efter indsprøjtning skal Caverject holde op til en time i kroppen. Det betyder, at du skal have god tid til at have samleje efter at have taget det. Men hvis du bruger Caverject og finder ud af, at det ikke varer ret længe, skal du fortælle det til din læge. Han eller hun kan anbefale, at du ændrer dosis.

Bivirkninger

Der kan forekomme let/moderat smerte, irritation eller let blødning på injektionsstedet. Hvis nogen af disse virkninger fortsætter eller forværres, skal du straks kontakte din læge eller apoteker.

Husk, at din læge har ordineret denne medicin, fordi han eller hun har besluttet, at fordelene for dig opvejer risikoen for bivirkninger. Mange mennesker, der bruger denne medicin, har ikke alvorlige bivirkninger.

Fortæl straks din læge, hvis du oplever alvorlige bivirkninger, herunder: rødme/spænding/svulmen af penis, usædvanlige buler/krøllethed af penis.

I sjældne tilfælde kan mænd opleve en smertefuld eller langvarig erektion, der varer 4 timer eller mere. Hvis dette sker, skal du stoppe med at bruge denne medicin og få lægehjælp med det samme, ellers kan der opstå permanente problemer.

En meget alvorlig allergisk reaktion på denne medicin er sjælden. Søg dog straks lægehjælp, hvis du bemærker symptomer på en alvorlig allergisk reaktion, herunder: hududslæt, kløe/svulmen (især omkring ansigtet/tungen/halskanten), alvorlig svimmelhed, åndedrætsbesvær.

Følgende almindelige symptomer kan forekomme ved brug af Caverject:

 • Smerter i penis
 • Blå mærker på penis, mulig ardannelse og/eller deformt udseende
 • Forlænget erektion
 • Hævelse og misfarvning af huden
 • Muskelkramper

Følgende bivirkninger er mindre almindelige, men kan forekomme efter brug af Caverject:

 • Det injicerede område bliver irriteret, betændt eller hævet
 • Testiklerne eller pungen bliver røde, hævede, smertefulde og kan udvikle knuder.
 • Langvarig ubehagelig og smertefuld erektion eller slet ingen erektion.
 • En stærkere trang til at tisse mere presserende eller hyppigere end normalt
 • Smerter i bækkenet
 • Svaghed
 • Svedende
 • Kvalme
 • Hævede ben eller arme
 • Ændringer i blodtryk eller hjertefrekvens
 • Besvimelse/svimmelhed
 • Irritation og rødme af huden
 • Øjenfølsomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *