Køb Saxenda online uden recept

Saxenda

 •   Køb din medicin online
 •   Få en lægeordination valideret af læger
 •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Hvad er Saxenda helt præcist?

Saxenda er et injicerbart præparat, der kan hjælpe med vægttab.

Liraglutid markedsføres under handelsnavnet Saxenda til vægttab. Under handelsnavnet Victoza anvendes liraglutid også til at sænke blodsukkeret hos diabetikere, men i en anden dosis. Liraglutid fremmer vægttab ved at undertrykke din appetit, så du indtager færre kalorier end normalt.

Overvægtige og fede mennesker har større risiko for at udvikle sundhedsproblemer som hypertension (højt blodtryk), forhøjet kolesterol og type 2-diabetes. Du kan hjælpe med at forebygge dette i fremtiden ved at reducere din vægt.

For at opnå optimale resultater med vægttab bør Saxenda anvendes sammen med følgende:

 • en sund kost med lavt kalorieindhold
 • øge din fysiske aktivitet

Hvordan virker Saxenda?

Saxenda virker ved at undertrykke din appetit, hvilket får dig til at spise mindre. Du vil tabe dig, hvis du spiser mindre mad og indtager færre kalorier.

Enzymer i kroppen nedbryder hurtigt naturligt GLP-1. Men fordi liraglutid virker som GLP-1, holder det længere tid i kroppen. Det betyder, at du vil føle dig mere mæt i længere tid og mindre sulten i længere tid, hvilket vil føre til vægttab.

Saxenda billig pris: Saxenda bør anvendes sammen med en kaloriefattig diæt og øget motion. Saxenda bør ikke anvendes alene til vægttab.

Saxenda er en subkutan injektion, hvor stoffet gives direkte under huden med en lille nål. Liraglutid i Saxenda absorberes langsomt gennem fedtlaget i huden.

Liraglutid virker på samme måde som GLP-1, et hormon, der påvirker din appetit og er naturligt til stede i din krop.

GLP-1 frigives fra din tarm og andre organer, når du spiser. GLP-1 får din hjerne til at reducere din appetit, hvilket får dig til at holde op med at spise.

Hvis du har et højt body mass index (BMI), kan du tage Saxenda for at hjælpe med at kontrollere din vægt.

Saxenda starter med en beskeden dosis, som gradvist øges i løbet af de første fem ugers behandling. Din online læge vil vise dig, hvordan du gradvist øger din dosis, indtil du når vedligeholdelsesdosis på 3 mg om dagen.

Saxenda har nogle bivirkninger, så det er bedst at starte med en lavere dosis, indtil din krop vænner sig til det. Kvalme (kvalme) er en typisk bivirkning, som kan reduceres ved at øge dosis gradvist. På grund af disse negative virkninger vil nogle patienter ikke være i stand til at nå op på vedligeholdelsesdosis på 3 mg om dagen.

Dosering af Saxenda pr. uge :
Uge Dosering
1 0,6 mg en gang om dagen
2 1,2 mg en gang om dagen
3 1,8 mg en gang om dagen
4 2,4 mg en gang om dagen
5 3 mg en gang om dagen

Hvad er prisen på Saxenda i Danmark?

 • For 1 Saxenda pen er prisen: 1.048,48 kr.
 • For 2 kuglepenne fra Saxenda er prisen: 1.844,35 kr.
 • For 3 kuglepenne fra Saxenda er prisen: 2.629,78 kr.
 • For 4 kuglepenne fra Saxenda er prisen: 3.444,27 kr.
 • For 5 kuglepenne fra Saxenda, er prisen: 3.866,79 kr. ( Du sparer 1.480 kr. )

Hvor længe holder en Saxenda-pen?

Saxenda er en injektion én gang dagligt, der indgives med pen. Afhængigt af den dosis, du har brug for, vil pennen have en variabel levetid.

Når du begynder at købe Saxenda uden recept i Danmark, starter du med en lav dosis, som du gradvist øger i løbet af nogle få uger. Målet er at nå en daglig dosis af Saxenda på 3 mg.

Da din dosis vil ændre sig i takt med, at behandlingen skrider fremad, er det umuligt at sige, hvor længe en enkelt pen Saxenda vil holde. Afhængigt af hvor du befinder dig i din behandling, kan en enkelt Saxenda-pen vare fra et par dage til 2,5 uger.

Hvad er Saxenda, og hvordan bruger jeg det?

En læge vil foreslå en plan for, hvor meget Saxenda du skal injicere hver dag. Den mængde, du skal injicere, vil stige fra uge til uge, så du kan vænne dig til Saxenda. Følg altid din læges doseringsanvisninger.

På vores side med patientinformation om Saxenda kan du finde ud af mere om, hvordan du bruger Saxenda.

Hvor længe holder en Saxenda-pen?

Saxenda er en injektion én gang dagligt, der indgives med en pen. Afhængigt af den dosis, du har brug for, vil pennen have en variabel levetid.

Når du begynder at tage Saxenda, starter du med en lav dosis og øger den gradvist i løbet af nogle få uger. Målet er at opnå en daglig dosis af Saxenda på 3 mg.

Da din dosis vil ændre sig i takt med, at behandlingen skrider fremad, er det umuligt at sige, hvor længe en enkelt pen Saxenda vil holde. Afhængigt af behandlingsforløbet kan en enkelt Saxenda-pen i Danmark vare fra et par dage til 2,5 uger.

Kontraindikationer og bivirkninger

Alvorlige bivirkninger, såsom dem, der er beskrevet nedenfor, er sjældne.

De mest almindelige bivirkninger af Saxenda er:
 • følelse af utilpashed (kvalme)
 • utilpashed (opkastning)
 • forstoppelse
 • diarré

Disse bivirkninger bør forsvinde, efterhånden som din krop tilpasser sig Saxenda, hvilket bør ske inden for de første par uger af behandlingen.

Mindre typiske bivirkninger af Saxenda er:
 • Irritation, rødme eller blå mærker på huden på injektionsstedet
 • en følelse af oppustethed
 • en ændring i smagen eller en tør mund
 • dyspepsi dyspepsi (halsbrand)
 • galdesten
 • søvnproblemer
 • følelse af kvalme
 • udtømt
 • Følgende bivirkninger er ualmindelige med Saxenda:
 • dehydrering
 • en højere puls end normalt
 • ikke har det godt

Stop med at købe Saxenda i Danmark og Tyskland, og ring straks til skadestuen, hvis du får en allergisk reaktion efter injektionen. Hævelse i ansigtet eller på halsen, åndedrætsbesvær eller hjertebanken er alle tegn på en allergisk reaktion.

Hvis du har alvorlige maveproblemer efter indtagelse af Saxenda, kan det være tegn på, at din bugspytkirtel er betændt (pancreatitis). Stop med at købe Saxenda online i Danmark og kontakt straks din læge.

Voksne og børn over 12 år kan tage Saxenda, men det skal ordineres af en læge, f.eks. en Asda online læge. Hvis du er over 75 år gammel, bør du undgå at købe Saxenda uden recept i Danmark og Tyskland.

Du må ikke bruge Saxenda, hvis du er gravid, har til hensigt at blive gravid eller ammer.

Før du køber Saxenda i Danmark, skal du kontakte din læge, hvis du har en af følgende tilstande:

 • hjertesvigt
 • problemer med leveren
 • problemer med nyrerne (herunder dialyse)
 • Crohns sygdom eller colitis ulcerosa er eksempler på inflammatoriske tarmsygdomme (IBD).
 • Gastroparese er en (forsinket) tømning af maven
 • bugspytkirtelbetændelse
 • galdesten eller betændelse i galdeblæren
 • skjoldbruskkirtelkræft er en type kræft i skjoldbruskkirtlen, der påvirker skjoldbruskkirtlen.

Hvis du tager anden medicin, kan Saxenda normalt anvendes sikkert, da det kun har få lægemiddelinteraktioner. Hvis du tager medicin mod diabetes, kan du dog have en øget risiko for hypoglykæmi (lavt blodsukker), mens du bruger Saxenda.

Du kan få flere oplysninger ved at tale med din læge eller apoteker eller læse indlægssedlen for patientinformation.

Andre metoder til vægtreduktion

Orlistat fås i kapselform, og du kan tage en kapsel med hvert måltid op til tre gange om dagen. Det virker ved at reducere den mængde fedt, som din krop optager fra din kost.

Orlistat, ligesom Saxenda, bør ikke anvendes i mere end 12 uger (3 måneder), før du har tabt mindst 5 % af din startvægt.

Orlistat er et andet lægemiddel til håndtering af fedme og vægtreduktion. Orlistat på recept (120 mg) er kendt som Xenical, mens orlistat i håndkøb er kendt som Alli (60 mg).

Mens du følger en kaloriefattig diæt og træner regelmæssigt, bør du tage et vægttabsmedicin. Hvis det ikke er noget for dig at købe Saxenda online billigt, kan du prøve orlistat eller en anden form for vægttabsmedicin.

Du bør spørge dig selv, om den medicin, du bruger hver dag, får dig til at tage på i vægt eller gør det sværere at tabe dig. Litiumpiller, natriumvalproat mod epilepsi og mange antidepressiva er eksempler på lægemidler, der kan medføre vægtøgning. Hvis du tror, at vægtøgning er en bivirkning, skal du bede din læge eller apoteker om at gennemgå dine recepter.

Du kan have en underliggende tilstand, f.eks. hypothyreose, som gør det svært at tabe dig. Du kan bede om en skjoldbruskkirtelfunktionstest for at se, om din skjoldbruskkirtel ikke fungerer korrekt.

Hvis kost og motion ikke har hjulpet dig med at tabe dig, kan din læge henvise dig til en specialist, som kan anbefale fedmekirurgi. For at begrænse den mængde mad, du kan spise, bliver en del af din mave gjort mindre, omgået eller delvist fjernet. Hvis dit BMI er over 35, kan du overveje en vægtreduktionskirurgi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *