Køb Victoza online. Over skranken i Danmark

Victoza

Hvad er Victoza helt præcist?

Den aktive ingrediens i Victoza er liraglutid. Kun når dit blodsukker er for højt, hjælper det din krop med at sænke det. Det hjælper også med at forebygge hjertesygdomme ved at bremse madens passage gennem maven.

Hvad er mekanismen for denne medicin?

Victoza billig pris : Liraglutid virker ved at forårsage en stigning i cyklisk adenosinmonofosfat via en særlig interaktion med GLP-1-receptorer (cAMP). På en glukoseafhængig måde øger liraglutid insulinsekretionen. Samtidig reducerer liraglutid på en glukoseafhængig måde den utilstrækkeligt øgede glukagonproduktion.

Insulinproduktionen øges, og glukagonsekretionen undertrykkes, når blodsukkeret er højt. I modsætning hertil reducerer liraglutid insulinsekretionen, mens det ikke har nogen effekt på glucagonproduktionen ved hypoglykæmi.

En lille forsinkelse i mavetømningen er også involveret i den hypoglykæmiske proces. Liraglutid virker ved at reducere kropsvægt og fedtmasse gennem processer, der omfatter et fald i appetitten og kalorieforbruget.

Hvad er fordelene ved at bruge det?

Victoza tages alene, hvis kost og motion ikke er nok til at kontrollere dit blodsukker, og du ikke kan tage metformin (en anden diabetesmedicin).

Når almindelig diabetesmedicin ikke er nok til at holde dit blodsukker under kontrol, tilføjes Victoza til blandingen. Her er nogle eksempler:

Metformin, pioglitazon, sulfonylurinstof, natrium-glukose cotransporterhæmmer type 2]og/eller insulin er eksempler på orale antidiabetika.

Hvad er doseringen, og hvordan skal jeg bruge det?

Følg altid din læges instruktioner, når du bruger denne medicin. Hvis du er i tvivl, skal du spørge din læge, apoteker eller sygeplejerske. I mindst en uge er startdosis 0,6 mg en gang om dagen. Når du er klar, kan du bede din læge om at øge den til 1,2 mg en gang om dagen. Hvis dit blodsukker ikke styres effektivt med en dosis på 1,2 mg, kan din læge anbefale at øge dosis til 1,8 mg en gang om dagen.

Hvis din læge har bedt dig om at justere din dosis, skal du gøre det. Victoza gives som en subkutan (SC) injektion. Det er ikke tilrådeligt at injicere det i en blodåre eller en muskel. De bedste områder at injicere er forsiden af lårene, forsiden af taljen (maven) eller overarmen.

Du kan injicere når som helst på dagen, uanset hvornår du spiser. Det er bedst at injicere Victoza på samme tidspunkt hver dag efter at have valgt det mest bekvemme tidspunkt på dagen. Din læge eller sygeplejerske vil lære dig, hvordan du bruger pennen første gang, før du bruger den.

Hvis din læge beder dig om det, må du ikke justere din dosis.

Victoza gives som en subkutan (subkutan) injektion. Det anbefales ikke at injicere det i en blodåre eller en muskel. De bedste steder at injicere er på forsiden af låret, maven eller overarmen.

Injektionen kan foretages på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, uanset om du har spist eller ej. Hvis du køber Victoza online i Danmark, skal det injiceres på samme tidspunkt hver dag, efter at du har valgt det mest bekvemme tidspunkt på dagen.

Din læge eller sygeplejerske vil lære dig, hvordan du bruger pennen første gang, før du bruger den.

Forholdsregler og bivirkninger

Dette stof kan ligesom andre stoffer give negative virkninger, men det er ikke alle, der oplever dem.

Alvorlige negative konsekvenser

Op til 1 ud af 10 personer kan være ramt.

Hypoglykæmi er en tilstand af lavt blodsukker. Kold sved, bleg hud, hovedpine, hjertebanken, kvalme, øget sult, synsforstyrrelser, døsighed, svaghed, nervøsitet, angst, forvirring, koncentrationsbesvær og rysten er alle advarselstegn på lavt blodsukker. Din læge vil fortælle dig, hvordan du håndterer hypoglykæmi, og hvad du skal gøre, hvis du har nogle af disse advarselstegn. Hvis du også bruger en sulfonylurinstof eller insulin, er der større sandsynlighed for, at dette sker. Før du begynder at købe Victoza uden recept i Danmark, kan din læge sænke dosis af disse lægemidler.

Sjælden: op til 1 ud af 1.000 mennesker kan være ramt.

En anafylaktisk reaktion er en alvorlig allergisk reaktion, der omfatter åndedrætsbesvær, hævelse af hals og ansigt, hjertebanken og andre symptomer. Hvis du opdager nogen af disse symptomer, skal du straks søge læge og lave en aftale med din læge.

Obstruktion af tarmen. En alvorlig form for forstoppelse, der resulterer i ubehag i maven, oppustethed, opkast og andre symptomer.

Meget ualmindeligt: 1 ud af 10.000 mennesker kan være ramt.

Betændelse i bugspytkirtlen er en tilstand, hvor bugspytkirtlen er betændt (pancreatitis). Pancreatitis er en farlig og undertiden dødelig tilstand. Hvis du oplever en af følgende alvorlige bivirkninger, mens du tager Victoza, skal du stoppe med at tage det og straks kontakte din læge.

Stærk, kronisk ubehag i maven, der strækker sig til ryggen, samt kvalme og opkastninger kan være tegn på betændelse i bugspytkirtlen (pancreatitis).

Andre negative konsekvenser

Meget almindelig: mere end en ud af ti personer kan være ramt.

Denne effekt forsvinder normalt med tiden.

Under visse omstændigheder kan der forekomme væsketab/dehydrering efter opstart af Victoza. For eksempel kvalme, opkastning og diarré. Det er vigtigt at holde sig hydreret ved at drikke rigeligt med vand.

 • Hovedpine
 • fordøjelsesbesvær
 • Betændelse i maven (gastritis). Ubehag i maven, kvalme og opkastninger er almindelige symptomer.
 • Gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) er en type af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD). Halsbrand er et af symptomerne.
 • Ubehag i maven eller oppustet mave (mave)
 • Ubehagelig mave
 • forstoppelse
 • gasformige stoffer (flatulens)
 • Nedsat appetit
 • Bronkitis
 • Forkølelser er ret almindelige.
 • svimmelhed
 • Pulsen stiger.
 • Træthed
 • Tandpine
 • Reaktioner på injektionsstedet (blå mærker, smerter, irritation, kløe og udslæt).
 • Forøgelse af pancreatiske enzymer (f.eks. lipase og amylase).
Ualmindeligt: op til 1 ud af 100 personer kan være ramt.
 • Eksempler på allergiske reaktioner (en type hududslæt) er kløe og nældefeber.
 • Dehydrering, undertiden ledsaget af nedsat nyrefunktion
 • Malaise (ikke have det godt)
 • Sten i galdeblæren er et almindeligt symptom på galdeblæresygdom.
 • Betændelse i galdeblæren
 • Tømning af maven er forsinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.